Икономиката на Обединеното кралство ще загуби 252 милиарда лири ($348 млрд.) в

...
Икономиката на Обединеното кралство ще загуби 252 милиарда лири ($348 млрд.) в
Коментари Харесай

$350 млрд. губи Великобритания от Брекзита


Икономиката на Обединеното кралство  ще загуби 252 милиарда лири  ($348 млрд.) в границите на 15 години, в случай че напусне Европейски Съюз без комерсиално съглашение с Брюксел. Това заяви в събота английският вестник " Индипендънт ". Изданието се базира на данни от изследване, извършено от платформата за битка с Брекзита - The Best for Britain Group (Най-доброто за Великобритания). 

Прогнозите се основават на приключването на информация от държавното управление. Според сюжета, в случай че Лондон въпреки всичко успее да реализира съглашение с Брюксел за свободната търговия, спадът в Брутният вътрешен продукт на Обединеното кралство  за 15 години ще бъде 131 милиарда паунда ($181 млрд.) . Ако държавното управление промени позицията си и резервира участието на Обединеното кралство в митническия съюз и единния европейски пазар, загубите ще възлязат на 52 милиарда паунда ($72 млрд.).

Председателят на групата " Най-доброто за Англия " Марк Малък-Браун означи, че Брекзитът ще удари най-тежко в сферите на опазването на здравето, образованието и обществените услуги на кралството. " Всичко това демонстрира, че най-хубавият вид за популацията на цялата страна е  да остане и да поддържа съглашението , което имаме ", сподели Марк Малък-Браун.

Официалните диалози сред Лондон и Брюксел по отношение на изискванията, по които Англия ще се отдръпна от Европейски Съюз, започнаха на 19 юни 2017 година в белгийската столица. Година по-рано, по време на референдума по този въпрос в Обединеното кралство,  победа с 51,9% бе извоювана от съперниците  на европейската интеграция. Самият Брекзит ще се организира на 29 март 2019 година, след което ще има временен интервал, който ще продължи до 31 декември 2020 г./ news.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР